Frederikshavn Gymnasium har et bibliotek, som er til for dig! Biblioteket er placeret i 250-blokken, og indeholder en lang række gode leksika, håndbøger og opslagsværker, som du kan bruge i forbindelse med opgaver, projekter og synopser. Derudover har vi en samling af bøger til hjemlån.

Bibliotekets vigtigste funktion er dog at være servicecenter for alle elever og lærere. Vores bibliotekar, Louise, er til stede på gymnasiets bibliotek hver dag i tidsrummet 08.00 - 12.30. I opgaveperioder er der udvidet åbningstid indtil 14.30. Bibliotekaren kan hjælpe dig med at finde bøger og materialer, dels i bibliotekets egen samling, dels i lokale og regionale biblioteksdatabaser, og dels i et hav af vidensdatabaser på internettet.

Du kan kontakte biblioteket på telefonnummer 96 20 18 88 eller via mail ved at klikke her.

Du kan få hjælp til litteratur- og informationssøgning, ligesom du kan finde en stille krog, hvor der er ro til at læse og fordybe sig.

Download servicedeklaration for biblioteket
(i servicedeklarationen kan du læse om bibliotekets formål og regler, samt læse om, hvordan biblioteket kan understøtte og hjælpe såvel lærere som elever.)